Jag har äntligen hunnit ta tag i att dokumentera recept på ett snyggt sätt, och vad passar väl inte bättre nu än att göra dom riktigt juliga? Min första receptsamling blir en liten men naggande god sådan, i smidigt e-boksformat, så att du alltid har recepten med dig! Enkelt om du inte kommer ihåg vilka… View Article
Här kommer ett supersnabbt och gott recept på asiatiska matiga bollar som vi gjorde och åt under helgens kick-off! Bollarna håller upp till en vecka i kylen, men går också bra att frysa. Gör till exempel dubbelt recept och släng in i frysen så har du din egen färdigmat till de dagar du har mindre… View Article
För ett par helger sen var jag på något läskigt, häftigt, mysigt och underbart! Jag var deltagare på Log-out. Fredag eftermiddag hoppade jag superstressad med andan i halsen på båten och åkte nästan tre timmar från Slussen till Svartsö. Väl där mötte jag de andra deltagarna (några hade jag redan hittat på båten) och våra… View Article
En av de första raw food rätterna som jag verkligen föll för var pizza! Det här receptet är utvecklat från Erica Palmcrantz, och jag lärde mig det under hennes utbildning Raw Educator. Till skillnad från en vanlig pizzadeg så är den här fylld av både nyttigheter och smak. Pizzabotten mixas och smaksätts, och torkas sedan… View Article
Mixa en stor fryst banan med en liten avokado och valfri mjölk (jag använde kokosmjölk och även lite vaniljessens) till en jämn och fin konsistens. Toppa med granola eller hackade nötter! För en mer proteinrik smoothie tillsätt proteinpulver, jag använde ett ärt/havreprotein. Det är svårt att läsa texten på armbandet, men det står LEV NU,… View Article